Ju lutemi të shkruani në vijim të dhënat tuaja të kontaktit dhe një mesazh të shkurtër dhe ne do të përpiqemi t’i përgjigjemi pyetjeve tuaja sam ë shpejt të jetë e mundur.

ZYRA NDËRKOMBËTARE

Hanauer Landstrasse 126-128
60314 Frankfurt, Gjermani
Tel.: +49 69 50 95 75 732
Fax: +49 69 50 95 75 555
Email: info@benman-tools.com
www.benman-tools.com