histyory_3

histyory_4

histyory_1

histyory_2

Historik prej 3 gjeneratash
në industrinë e mjeteve

Sot, pas një menaxhimi të suksesshëm prej 3 gjeneratash, Mjetet Benman mund të stimulojnë rritje të paparë në kategoritë e produkteve, shitjeve, eksportit dhe personelit. Produktet tona shiten në shumë shtete në mbarë botën dhe ne rrisin rrjetin tonë të shitjeve duke shtuar numrin e klientëve të kënaqur.

history