Bëhuni Partner i BENMAN në zonën tuaj dhe Fitoni më tepër

authorized_badge

Pse të zgjidhni BENMAN?

Përfitoni avantazh në zonën tuaj duk iu bashkuar
rrjetit tone ekskluziv të shitjeve

 • Produktet BENMAN dallohen për dizajnin dhe paketimin e tyre unik modern
 • BENMAN mbështet partnerët e saj si përpara edhe pas shitjeve
 • BENMAN garanton dërgesa të shpejta dhe të sigurta

Për çfarë lloj partnerësh
jemi në kërkim?

Ne kërkojmë partnetritete afatgjate që do të na ndihmojnë të ruajmë avantazhet konkurruese dhe të kemi fitime të sigurta për të dyja palët.

 • Agjentët e Komisionit (për të mbështetur rrjetin lokal)
 • Tregtarët me shumicë
 • Pika shitje të kompanive të mëdha
 • Dyqane Hardware lokale

partneres_img_1

benman_stand1

benman_stand3

benman_stand4

benman_stand2

DËSHIROJ TË SHES BENMAN TOOLS

SHIKONI KËTU

Ne prodhojmë

Ne projektojmë të gjitha veglat tona nga fillimi dhe i prodhojmë duke
përdorur ekskluzivisht modulet tona në fabrika nëpër Evropë:

 • Gjermani
 • Austri
 • Angli
 • Itali
 • Hollandë

Më pas produktet vijnë në Qendrën tonë të Logjistikës,
nag ku shpërndajmë gamën e plotë drejtpërsëdrejti në adresën tuaj!

Produkt i Drejtë i dorëzuar në Vendin e Duhur, në Kohën e Duhur!

Dhënie porosish
24 orë në ditë

Shejt, me siguri dhe gjithmonë në kohë
produkti i duhur në vendin e duhur,
kur tju nevojitet

Të gjitha porositë kryhen me efikasitet të plotë nëpërmjet procedurave tona të avancuara të logjistikës,
me saktësi impresive dhe pothuaj pa asnjë harresë.

logistics2

logistics3

Disponueshmëri
stoku pothuajse 100%

Përfitoni nga gjendja e magazinës tonë, fakt ky që ju lejon të
reduktoni stokun në dyqanin tuaj dhe të keni vend të lirë
për produkte të reja

 • Teknologji e avancuar në Qendrën tonë të Logjistikës në sipërfaqe 13.000 m²
 • Pajisje moderne elektronike dhe mekanike
 • WMS: Softueri i Menaxhimit të Magazinës me terminale pa kabllo
 • Skaner të kodit universal të produktit (bar code) dhe marrrje porosie me zë

Porositni sa të
dëshironit!

Partnerët tanë mund të porositin sasinë e nevojshme të produkteve të gamës tonë të produkteve, pa kufizime në sasinë minimale të porosisë, me shpeshtësinë e dëshiruar.

Ne grumbullojmë dhe mbajmë gjendje sasi të mjaftueshme produktesh në Qendrën tonë të Logjistikës për të përmbushur nevojat e të gjitha porosive, nga ku mund të dërgojmë produktet e porositura drejtpërsëdrejti në adresën tuaj!

 • Dërgime të shpeshta
 • Pa kufizime minimale në numrin e produkteve
 • Gamë e gjerë produktesh

Bashkëpunimi
me BENMAN është i thjeshtë

Nuk ka qenë kurrë më i thjeshtë! NJERËZIT E BENMAN janë
këtu për të ndryshuar mendimin tuaj për konceptinm e “dërgim i lehtë”!

Kontaktoni ekipin tonë të shitjeve 12 orë në ditë në:

 • Merrni një ofertë brenda 24 orëve
 • Porositni duke përdur Sistemin tonë të Porost]itjen Online
 • Informohuni për statusin e porosisë tuaj
 • Porositni mostra të produkteve tona
 • Kërkoni një Menaxher të LLogarisë Personale

Ekipi ynë i shitjeve do të gjejë zgjidhje të personalizuara për çdo pyetje që mund të keni.

Ask for a Quote

Ne krijojmë katalogun e përshtatur të produkteve
tuaja për ekipin tuaj të shitjeve dhe klientët tuaj

Jepini klientëve tuaj
katalogun e përsosur
dhe rrisni shitjet tuaja!

Katalogu juaj i përshtatur do të përfshijë:

 • Të dhënat e kompanisë tuaj
 • Logo-n e kompanisë tuaj
 • Dizajnin tuaj të parapëlqyer
 • Produktet tuaja dhe të dhënat e detajuara të produkteve

Edicioni i dyfishtë
i katalogut  tuaj të produkteve

books

Customer Edition

i Katalogut të Produkteve

Edicioni për klientët është një libër prezantimi i mrekullueshëm, i përgatitur për tju ndihmuar
të rrisni rritur ndërgjegjësimin për markën tuaj në zonën tuaj.

classer

Sales Edition

Product Catalogue

The sales edition allows your sales team to compare our products and prices with those of our competitors, increasing efficiency and productivity.

Pasi krijimit të katalogëve të përshtatura të produkteve. departamenti ynë i dizajnit do të marrë përsipër përditësimin e tyre për ju

3D Projektim & Konslutim për Mallra

3d

Ne ndërmarrim FALAS
Dizajnin 3D dhe Konsulencat e
Komercializimit të Pikës tuaj të shitjes *

Produktet shiten me sukses vetëm nëse ato reklamohen siç duhet

Departamenti ynë i projektimit mund të krijojë dizajnin më efikas të ambientit të punës të pikës tuaj të shitjes ose të pikave të shitjeve të klientëve tuaj, duke përdorur vizatime arkitektonike 3D. Programet tona të modelimit ju lejojnë të eksploroni opsione të ndryshme, duke kursyer hapësirë dhe kohë, si dhe përmirëson mënyrën e reklamimit të produkteve tuaja.
Rezultatet:

 • Reklamim në dyqan modern që nxjerr në pah tiparet unike të produkteve
 • Zgjidhje të shkëlqyera të prezantimit të produkteve nëpërmjet tendave dhe rafteve
 • Increased sales
 • Greater support for the end-user in choosing the product they need
 • Easier identification of product shortages and simplification of the ordering process
*Vetëm për klientët dhe partnerët e mundshëm

DËSHIROJ TË SHES BENMAN TOOLS

SHIKONI KËTU

Zgjidhje e Plotë e Dorëzimit

Konsulentët tanë të specializuar dhe me përvojë në promovimin dhe komercializimin mund të ofrojnë asistencë me reklamim produktesh në mënyrë kuptimplotë dhe innovative, përfshirë edhe reklamimin nëpër tenda dhe reklamimin promocional, duke ofruar gjithashtu edhe zgjidhje praktike për kursim hapësire.  Ata do të sugjerojnë gjithashtu edhe gamën e produkteve që i përshtatet më tepër nevojave tuaja.

1a

1 Dërgim produktesh

2a

2 Montim stendash

3a

3 Vendosje produktesh

4a

4 Kënaqësi e klientëve

Seminare Trajnimi

Ne trajnojmë juve
dhe personelin tuaj të shitjeve

Përfitoni nga eksperienca jonë dhe njohuritë
tona, duke marrë pjesë në kurset tona të trajnimit

VXe mund të trajnojmë juve dhe personelin tuaj të shitjeve për protofolin e pikat e shitjeve të produkteve tona, duke orfuar materiale promocionale të përshtatshme, si dhe shkëmbim të njohurive tona teknike dhe të shitjeve. Përpara hartimit të një propozimi trajnimit, ne do të kem ikënaqësinë të diskutojmë nevojat tuaja dhe të zhvillojmë një kurs të përshtatshëm.
Kompania jonë organizon seminare trajnimi:

 • Në grup ose individuale
 • Në ambientet tona ose tuaja
 • Online (seminare në distancë në ueb sipas kërkesës)
 • Me menaxherë produktesh me eksperiencë dhe të specializuar
 • Për temat e përshtatshme për kompaninë tuaj

Testim Interaktiv të Produktit

Që japin menjëherë njohuri të zbatueshme në praktikë